Curat Constituţional! Muzica!!!

Încerc, dar nu-mi iese (inconsecvent, deh!), să mă ţin departe de bîlciul a toate înconjurător pus în operă de prim-preşedintele de partid şi de stat şi lacheii lui. Şi constat zi de zi ceva: este remarcabilă măiestria aceasta prin care ni se trage cu repeziciune în fiecare zi preşul de sub picioare ca nu care cumva să băgăm de seamă ce dumicaţi (nu) băgăm în gură. Ieri vorbeam despre o chemare la ordin(e), azi vorbim despre cît de… neconstituţională este revizuirea Constituţiei, alaltărieri vorbeam despre un proces la nivel înalt, mîine o să vorbim despre conducerea televiziunii publice, poimîine vom fi uitat de mult o făcătură de Referendum… Manipulările merg ca unse şi mînă-n mînă cu extraordinara noastră capacitate de a ridica la grad de firesc tabula rasa. Ce-i lipseşte chelului?!… Ne îmbăţoşăm, vociferăm azi, pizmuim, urîm sau adulăm împărţiţi în tabere pentru ca mîine să ridicăm din umeri sau să privim candizi la lucrurile deja întîmplate, strecurate pe sub uşă.
Astăzi ne alăturăm corului de operetă şi ne întrebăm: Camera Reprezentanţilor? A reprezentanţilor cui?! Mîine vom constata că avem o nouă Lege electorală. Poimîine că trăim în cea dintîi, deplina, unica Republică Prezidenţială, imunizînd perfect locatarul de la Cotroceni. Ei şi? Ce-i cu asta, atîta vreme cît se vor găsi suficiente motive să uităm!? Trăiască! Încă o diversiune decretată? Încă o criză? Să fie primită! Curat Constituţional! Muzica!!!

Servus, Blogolume!

Mihai îmi arată că am putea avea ochi şi pentru altceva. Salubrizare…
Diana… aproape mă convinge că… Ele nu sunt multilateral… dezvoltate… 😉
Rose mă convinge că inima poate fi făcută să pulseze. Mai ales cu gîndul spre Acasă.
Cristian ştie cum arată hemoragia iluziilor. Şi eu ştiu şi încep să autopsiez trupul… de după!
Daurel presimte nişte tendinţe din blogosferă. Încerc să le ghicesc. Pe termen… scurt 😉

12 gânduri despre „Curat Constituţional! Muzica!!!

 1. Buna Flavius.
  Cand ne-au chemat la refendum, singurul mesaj care ne-a fost transmis a fost „Mai putini parlamentari”. Iar noi stiindu-i ca si asa dorm in front pe bani multi si anticipand criza, nu am mai avut si curiozitatea de a intreba ce se va intampla pe mai departe. Ce-i drept nici acum nu se inghesuie lumea sa explice clar care vor fi consecintele.

  Apreciază

 2. Servus; cu multumiri, ca am fost pomenit. Incerc sa ma abtin din postari, dar sa comentez mai mult; oricum la asta ma pricep….Daca voi comenta cu talent, voi fi pinguit….Calcule…

  Apreciază

 3. Acele minti luminate in a manipula masele, in interesul lor, daca le-ar pasa cat de cat de aceasta tara cu potential dar atat de batjocorita, adancita in criza din vina lor, deci daca le-ar pasa…
  DAR NU LE PASA! 😦

  Apreciază

 4. Pingback: ARTISTUL «
 5. Viaţa începe azi. Mă supără şi pe mine cât de mult suntem domesticiţi de canalele clasice de media. Nici un subiect nu este tratat în perspectivă. Dinspre trecut, în prezent, şi în implicaţiile lui viitoare. Ni se servesc efervescent zicerile mai marilor zilei. Tocmai de asta am renunţat la nume şi prenume pentru vreun politician. Vreau subiecte tratate corect, şi în adâncime. M-am săturat să fiu spectatorul unor evenimente capricioase. Ce i-a mai fătat mintea câte unui priceput din fruntea bucatelor. Dar mă opresc aici, căci simt că, dacă voi continua, voi da în înjurătură.

  Apreciază

Gîndul tău

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.