August. Şi oile noastre

„Da’ al treilea unde-i?!”. „Ce dom’le?” „Genunchiu’! Al treilea, unde-i?!. Hă, hă, hă!”. Ce naiba să fi răspuns? Am înţeles că utilizatorii de Internet Explorer ar fi mai tîmpiţei decît cei de Chrome, Mozilla sau Safari. Bun, aşa că mă consolez… iluzoriu cu chestia asta, chit că nu mă aşteptam ca IQ-ul să ajungă să ne fie măsurat deja în… browsere sau page-rank!
Dar aşa, evident, „iezista o explicatie” la orice! 🙂 O explicatzie există şi la mântuirea neamului, reală şi virtuală, şi implicit, curând, a electoratului şi la tărăşenia cu cei cinci lei puşi la loc în lefurile bugetarilor, şi la buricul pămîntului – Deta, şi la Bercea Mondialu’ şi la tristeţile provinciale şi la ipocrizia ştabilor pe spatele sclavilor şi la nunţile beizadelelor şi la Breivik şi la crizele de… imagine şi la faptul că un vremelnic se crede tătucul rumânilor şi, în sfîrşit, iezistă o explicaţie pînă şi la schimbătorul de viteze neuronal!
În hăhăiala generală mă declar… fatalmente depăşit de evenimente şi renunţ la gîndul lecţiilor de… canto şi bune maniere! 😉 Ar fi fost bani aruncaţi pe fereastră! „Piaţa” şi „viaţa” cer altceva! E august, mai e o lună din… „lunga” noastră (cât o autostradă neterminată!) vară fierbinte şi ne-om apuca şi de lucruri serioase, dacă nu cumva ne-om întoarce la… oile noastre! 🙂

Servus, Blogolume!
Toate cele bune!

P.S. – Muzichia n-are, comme d’habitude, nicio legătură cu toate astea! 😉

10 gânduri despre „August. Şi oile noastre

 1. superb Yanni!…
  in ce priveste prostii, nici cei de pe alte meleaguri nu-s mai usor de suportat. mai ales dupa ce vezi ca nu exista diferente semnificative intre ei si cei de-acasa. traim in lumea prostilor si-a smecherilor, chiar daca ne mai amagim, din cand in cand, ca nu e chiar asa…
  toate bune, flavius!

  Apreciază

 2. Ai uitat de Iri…care si-a luat fericit fetita de la Moni, de tornada dei Rusia, de discursul individului ala porcin de la FMI, care s-a straduit totusi sa se exprime in Romaneste mai bine decat unii de-ai nostri , ai uitat de alte lucruri despre care ar fi trebuit(in opinia mea ) sa se vorbeasca .De fapt, nu dumneata ai uitat, aia de la TV au uitat…de exemplu ca azi, in 1975 – A fost semnat, la Helsinki, Actul final al Conferinţei pentru Securitate şi Cooperare în Europa – CSCE., sau tot azi, in 1977 -la Lupeni – prima revoltă minerească, îndreptată împotriva regimului comunist, transformată în grevă generală., sau ca tot azi, dar in 1793 – a intrat în vigoare, pentru prima dată în lume, sistemul metric.
  Astea ar fi putut fi stiri mai interesante…dar asta e parerea unei telespectatoare, nu a unui realizator de stiri :))

  Apreciază

 3. Amalgamul evenimentelor nu dau o cromatică reală a imaginii: din prea multă strălucire reușești ,,să vezi „noroiul, din prea multă ,, muzică” pot s-aud liniștea de-nmormântare a bieților bătrâni, iar din verbalismul politicianesc nu simt realul lumii înconjurătoare. În rest ipocrizia bate de departe …,,neuronul vesel”

  Apreciază

Gîndul tău

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.